voor alle leeftijden vanaf 12      Clavis Books     256 bladzijden      ISBN 978 90 448 2331 8

"Bijzonder spannend. Het verhaal laat zien hoe politici de touwtjes in handen proberen te houden. Je ontdekt waarom volwassenen soms vreemd reageren zoals de vader van Regis of de moeder van Rino. Pas als ze hun problemen niet langer verbergen of verzwijgen komt het tot een oplossing. Flo, Minnie en hun vrienden leren dat je door 'slim samenwerken' de wereld echt beter kan maken."
Lees-Wijzer.be


"Er zijn verschillende verhaallijnen die door elkaar lopen en dat maakt dit boek interessant en leuk. Er zijn veel dingen herkenbaar zoals verliefdheid en ook wel dingen die net iets spannender zijn dan de meesten in het normale leven beleven. Doordat de gedachten van de personages zo mooi verwoord worden is het heel herkenbaar en grappig."

"Een coming-of-age roman in een hedendaagse setting. Verhaallijnen vol verliefdheden, de onverwachte dood van een veertienjarige jongen en de overspannen reacties van ouders komen tezamen aan het einde van het ontspannen, maar vooral relativerende verhaal, dat is gesteld in zorgvuldig Nederlands."
van dochter Phebe Rasch:

avonturenverhaal over moed en volharding
vanaf 11 jaar
Clavis Books     ISBN 978 90 448 2329 5


zie ook www.phebe-rasch.nl